Essence Project 46

Célkitűzések

A project általános célkitűzése az, hogy olyan IKT (információs-kommunikációs technológiai) platformot hozzon létre, amely segíti, hogy a vállalkozások a szállítási feladatokat hatékonyabban lássák el, csökkentsék a környezeti terhelést, valamint a KKV-k (kis- és középvállalkozások) adottságait figyelembe véve növelje azok termelékenységét és versenyképességét.

A KKV-k támogatást kapnak abban, hogy általános kollaborációs sémákból egyedi hálózatokat hozzanak létre. Tetszőlegesen csatlakozhatnak a hálózathoz és korlátozás nélkül kiléphetnek a rendszerből, a platform használata során szabadon választhatnak, mely eSzolgáltatásokat kívánják használni.

Az ESSENCE projekt eGazdasági, eHálózati és eLogisztikai megoldások fejlesztésével segíti a versenyképességet és a gazdasági fejlődést.

Ezek az eSzolgáltatások a következő területeket fedik le: kommunikáció, katalógusok és terméklisták, üzleti hálózatok kialakítása (tervezés és működtetés), dokumentum-menedzsment és teljesítményértékelés, valamint az IKT és más, nem-technológiai megoldások intelligens és előremutató használata a vállalatoknál.

Central Europe Cooperating for successEuropean Union European Regional Development Fund
This project is implemented through the CENTRAL EUROPE Programme co-financed by the ERDF.